Om Forebyggende Helse

“Vi gir deg verktøyet du trenger og utdanner deg til å mestre egen helsesituasjon på en naturlig måte.”

Forebyggende Helse tilbyr:

Biopatisk kur

Kostholdsveiledning

Soneterapi/refleksologi

Øreakupunktur/auriculoterapi

Kurs og foredrag innen tema forebygging og rehabilitering av livsstilssykdommer.

Vi hjelper deg å håndtetere ulike tilstander som:  Inflammasjoner/betennelsestilstander, metabolsk syndrom, diabetes 2, stoffskifteproblematikk, fordøyelsesplager, hormonelle ubalanser og andre livsstilssykdommer.

 

Ved å forebygge på den måten at man gjenoppretter ubalanser som har fått utvikle seg over tid, kan man reversere utviklingen og hinder mer alvorlig og dypereliggende sykdomstilstander.

 

I Biopatien arbeider vi med årsaken til din lidelse. Vi hjelper kroppen til selvregulering og gjenoppretter kroppens balanse!

4.png
ToveMarcussenTraheim_edited.jpg

Om Tove

 

Tove har lang, og allsidig bakgrunn fra næringslivet gjennom mange år i finansnæringen og ulike styreverv. Hun har alltid vært levende opptatt av helse, noe som førte til videreutdannelse innen ernæring, medisinske og naturmedisinske fagområder.

 

I 2018 etablerte hun Forebyggende Helse AS og arrangerte helsetur i samarbeid med lege samme år. Hun ledet Kostreform Oslo og Akershus i 2018 og var medstifter av Metabolsk Helse i 2020.

 

Tove har selv hatt ulike helseplager som hun nå har under kontroll. Hun har bygget opp dyp faglig kompetanse og er svært engasjert i faglig utvikling og den nyeste forskningen innen faget.

 

Innen biopatien har persontilpasset medisin alltid vært temaet. At de nordiske landene og EU nå har satt persontilpasset medisin på sine agendaer synes hun er svært spennende.

 

Tove har følgende medisinske og naturmedisinske utdannelse:

 

Biopati

Ernæringsterapi

Grunnleggende medisin

Kostholdsveiledning

 
ToveMarcussenTraheim_edited.jpg

Om Forebyggende Helse

Vi i Forebyggende Helse vil dele engasjement og kunnskap med deg

som søker råd om hvordan du kan bedre din helsetilstand ved hjelp av biologisk medisin. Det innebærer at vi skal jobbe mot å gjenopprette balanse i ditt indre miljø og på den måten skape en sunn og frisk kropp. Ingen er like, vi er ganske enkelt født forskjellige, og vi har alle levd forskjellig. Dette gjør hver og en av oss unike, og derfor kreves det unik behandling av den enkelte.

God helse er noe som kan gjenopprettes når kroppen får de rette forutsetninger for det.

Tove Marcussen Traheim

Medlem av: Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon