top of page

Om meg

Mitt navn er Tove Marcussen Traheim.

 

Jeg er utdannet kostholdsveileder, ernæringsterapeut og biopat, noe som vil si at jeg har tilegnet meg mye kunnskap om ernæringsmedisin. Jeg jobber med et bredt spekter av kroniske helsetilstander der pasientene opplever svært ulike symptomer som krever individuell tilnærming.

 

Jeg driver klinikken Forebyggende Helse AS og er samlokalisert med Tunsberg Medisinske Skole på Holmen Senter i Asker, der vi er 4 praktiserende biopater.

Tove_OmMeg_edited.jpg

Som ernæringsterapeut og biopat har jeg også lært det grunnleggende innen vestlig medisin, skolemedisinen. Jeg stortrives i rollen med å analysere og hjelpe pasienter, samtidig som jeg kontinuerlig videreutdanner meg innen faget i form av kurser og oppdateringer. 

 

Jeg har i flere år jobbet med Kostreform og Nordisk Ernæringskonferanse og er nært tilknyttet Tunsberg Medisinske Skole og deres konferansevirksomhet.

 

Vi er inne i en spennende brytning mellom den konvensjonelle medisinen, skolemedisinen og ernæringsmedisinen. Vi ser stadig at flere leger, forskere og psykiatere både i Norge og internasjonalt tar til orde for viktigheten av et sunt kosthold og en sunn livsstil samtidig som de anbefaler tilskudd av bl.a. vitaminer og mineraler. Noe naturmedisinen ser som grunnleggende for at kroppen skal kunne regulere seg til god helse. Den konvensjonelle medisinen er fantastisk hjelpsom ved akutt sykdom, men ikke alltid like hjelpsom ved kroniske sykdommer. Derfor er kombinasjonen av de to systemene svært verdifull.

Jeg har lang, og allsidig bakgrunn fra næringslivet gjennom mange år i finansnæringen og ulike styreverv. Jeg har alltid vært levende opptatt av helse, noe som førte til videreutdannelse innen ernæring, medisinske og naturmedisinske fagområder.

 

Jeg har selv hatt ulike helseplager som nå er under kontroll. Jeg har bygget opp dyp faglig kompetanse og er svært engasjert i faglig utvikling og den nyeste forskningen innen faget.

bottom of page